پاورپوینت نمونه موردیتحلیل و نمونه موردی سایر بناها

تحلیل و بررسی رستوران بنکیو به همراه پلان و تصاویر

تحلیل و بررسی رستوران بنکیو به همراه پلان و تصاویر

کد محصول:E342

  • به اعتقاد آقای نادر تهرانی، هر طرح داخلی؛ فرصت مناسبی را برای پیاده سازی تکنیک ها و روش های نوین ساخت آن طرح، فراهم می سازد و آن را به مانند ورزشی برای عضلات که تجربه معمار را به چالش می کشد، می داند.نادر تهرانی، معمار و شهرساز ایرانی تبار انگلیسی، مدرک معماری خود را از مدرسه طراحی روآیلند و مدرک طراحی شهری را از دانشگاه هاروارد دریافت نمود. وی بعدها در همان دانشگاه مشغول به تدریس شد و با “مونیکا پنس” ونزوئلایی، مدرس معماری آشنا و شرکت “آفیس دی. اِی” را تاسیس کردند.رستوران فرانسوی بنکیو (BANQ restaurant) فرصت مناسبی را برای این دو معمار در به کارگیری از تکنیک برش سی.ان.سی (CNC) فراهم آورد. این رستوران در قلب تجاری شهر بوستون آمریکا قرار گرفته و در واقع سالن ۴۵۰ مترمربعی بانک “سیوینگ پنی” را که بنای آن متعلق به سال ۱۹۱۷ است و مدت چندین سال متروکه شده بود را به خود اختصاص داده است.

تحلیل و بررسی مجتمع تجاری تیراژه و ایرانیان

———————————————————————————

مشخصات محصول:

  • نام محصول:تحلیل و بررسی رستوران بنکیو به همراه پلان و تصاویر
  • فرمت فایل:power point
  • تعداد صفحات:۱۹
قیمت قبل از تخفیف 120000 تومان

تحلیل و بررسی مجتمع تجاری تیراژه و ایرانیان

———————————————————————————————————————

تحلیل و بررسی رستوران بنکیو ،پلان رستوران،استاندارد طراحی رستوران،نمونه موردی رستوران،پاورپوینت تحلیل رستوران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن