پاورپوینت نمونه موردیتحلیل و نمونه موردی سایر بناها

تحلیل و بررسی رستوران یو آن به همراه پلان و تصاویر

تحلیل و بررسی رستوران یو آن به همراه پلان و تصاویر

کد محصول:E340

  • این رستوران با مساحتی برابر با ۸۵۰۰ مترمربع و طرحی از “گروه معماری نوتا” و “معماران اینجینیرز”، در سال ۲۰۰۹ میلادی، شامل چند بخش اصلی، سالن اصلی غذاخوری، سالن غذاخوری جانبی، سه اتاق خصوصی، پیشخوان سرو غذا، پیشخوان غذاهای دریایی، انبار و فضای آشپزخانه می باشد. نوتا شرکتی چند مدیریتی در طراحی است، با دامنه فعالیت در عرصه های برنامه ریزی شهری، معماری، سازه و طراحی داخلی که در سنگاپور افتتاح و اکنون با چند شعبه در کوآلالامپور، بانکوک، هنگ کنگ و شانگهای از دفاتر بی رقیب در عرصه طراحی است.در ادامه با ما در فارس داک همراه باشید.

تحلیل و بررسی مجتمع تجاری تیراژه و ایرانیان

———————————————————————————

مشخصات محصول:

  • نام محصول:تحلیل و بررسی رستوران یو آن به همراه پلان و تصاویر
  • فرمت فایل:power point
  • تعداد صفحات:۲۱
قیمت قبل از تخفیف 27000 تومان

تحلیل و بررسی مجتمع تجاری تیراژه و ایرانیان

———————————————————————————————————————

تحلیل و بررسی رستوران یو آن ،پلان رستوران،استاندارد طراحی رستوران،نمونه موردی رستوران،پاورپوینت تحلیل رستوران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن